Mød mine samarbejdspartnere

Peter Merved Peter Merved - coach og mentor

Peter Merved er autoriseret Schweizerkniv gennem 20 år med undervisning og udvikling af mennesker og virksomheder. Han er oprindeligt uddannet lærer, master coach og uddannet mentaltræner.

Peter valgte qua sin autodidakte skuespiller-erfaring som professionel at blive selvstændig, inden turen gik over HR chef til 5 år som direktør i en international konsulentvirksomhed. Han er erfaren og dybt kompetent indenfor kommunikation, coaching, ledelse, salg og personlig udvikling.

Nu driver han konsulentvirksomheden Solvation og stadig med både nationalt og internationalt klientel.

Læs mere om Peter her

Peter har specialiseret sig i at udvikle mennesker på kommunikation ledelse såvel som selvledelse, og hans mission er således, at give samarbejdspartnere et skub mod et lykkebringende og tilfredsstillende arbejdsliv og i balance med et sundt privatliv.

Når Peter er på, så flytter ting sig på en involverende og humoristisk måde. Pludselig er dagen gået og læringsniveauet har været kompetent, empatisk og morsomt på samme tid.

Han gør det han er bedst til – åbner deltagernes øjne for muligheder og succes – med langtidsholdbar effekt!

Peter og Rikke har sammen udviklet coachuddannelsen i ACT.

Mød Peter på coachuddannelsen her

Kelly WilsonKelly Wilson - ophavsmand til ACT

Kelly er en af ophavsmændende til Acceptance and Commitment Therapy.

Han er professor i psykologi på University of Mississippi og tidligere formand for Association for Contextual Behavioral Science.

Kelly er forfatter til en lang række bøger og artikler og er desuden verdenskendt for sin helt særlige måde at formidle på.

Kelly har ikke kun været min mentor, guru og lærermester i over 12 år. Han er desuden blevet min helt nære ven. Og jeg er pavestolt af, at han år efter år siger ja tak til at være forelæser på efteruddannelsen i ACT.

Mød Kelly på efteruddannelsen her

Kirk StrosahlKirk Strosahl - ophavsmand til ACT

Kirk er en af ophavsmændende til Acceptance and Commitment Therapy.

Han har en Ph.D. i klinisk psykologi og arbejder til dagligt inden for “primary care” på Mountainview Consulting Group i Portland i USA.

Han har skrevet en lang række bøger og artikler, og er særligt kendt for sit arbejde og udgivelser inden for suicidale klienter samt en fokuseret og korttidsvariant af ACT modellen – FACT. Kirk er desuden – i min og mange andres optik – en af de skarpeste klinikere i verden overhovedet. Punktum.

Kirk er en outstanding rollemodel for mig. Og han har en stor plads dybt inde i mit hjerte. Og jeg er evigt taknemmelig for, at han tager turen hele vejen til Danmark år efter år for at undervise det skandinaviske publikum på både åbne workshops samt på efteruddannelsen i ACT.

Oplev Kirk på efteruddannelsen her

ROBYN WALSERRobyn Walser - expert in ACT

Robyn er ekspert i ACT og har været med helt “fra start af”.

Robyn er psykolog og ACT trainer. Hun er direktør i TL Consultation Services samt partner i the National Center for PTSD. Hun er klinisk professor på University of California, Berkeley.

Robyn har skrevet flere bøger og artikler i ACT, og refereres ofte til som “the trainers trainer”. Det er altså hende der lærer os andre, at undervise i ACT.

Jeg har haft fornøjelsen af at afholde en række workshops til diverse konferencer sammen med den gode Robyn. Hun er desuden en meget værdsat underviser og supervisor på den 2 årige efteruddannelse i ACT. Og så er hun bare helt igennem fantastisk. Som underviser, mentor, menneske og kær veninde.

Lær af Robyn på efteruddannelsen her

 

Patricia RobinsonPatricia Robinson - expert in Focused ACT

Patricia er psykolog samt ekspert i ACT og har været med helt “fra start af”.

Hun er forfatter til adskillige bøger og artikler i ACT og modellens anvendelse særligt inden for Primary Care.

Hun flyver verden rundt for at undervise i FACT (Focused ACT) og er en outstanding underviser og et skønt, skønt menneske

Patricia er virkelig en rollemodel for mig. Som psykolog, underviser og menneske. Hun har en stor plads i mit hjerte.

Mød Patricia på efteruddannelsen her