Cookie- og privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

Dette website er ejet af Rikke Kjelgaard Consulting Aps – ACT Danmark – Fjordvej 19 – 3390 Hundested. Telefon: +46 734 233 750. E-mail: rikke@actdanmark.dk. CVR: 38140221.

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Når du besøger min website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

I forbindelse med dit køb hos ACT Danmark har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Dit firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dit CVR-nummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen.

Hvis du har bestilt materialer der skal leveres, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til et fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud” eller klikket på tilsvarende knap ved endelig tilmelding til nyhedsbrev, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på rikke@actdanmark.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

 

Datasikkerhed

Jeg vil som tidligere nævnt altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg bruger tredjeparter til behandling af:

–       dine købs- og betalingsoplysninger —Stripe
–       håndtering af tilmelding til kurser – Dinkurs
–       håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp
–       håndtering af tilmelding til kurser, nyhedsbreve og ventelister —  Zapier
–       håndtering af spørgeskemaer — Google docs
–       håndtering af kundehenvendelser via hjemmesiden – Gravity Forms

Jeg har indgået de fornødne databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Rikke Kjelgaard Consulting Aps – ACT Danmark – Fjordvej 19 – 3390 Hundested. Telefon: +46 734 233 750. E-mail: rikke@actdanmark.dk. CVR: 38140221.

Hvis der er fejl i mine oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare eller gennemført dit kursus.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse  i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over ACT Danmarks behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på telefon 33 19 32 00 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Sådan sletter du eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google analytics
  • Facebook

 

Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.