Her er din wingwoman

Jeg hedder Rikke Kjelgaard og jeg er stifter af ACT Danmark.

Jeg er autoriseret psykolog og ekspert i ACT med mange års erfaring med at undervise, coache, behandle, formidle, implementere og supervisere i ACT samt adfærdsterapi og jeg er en hyppig foredragsholder på den danske såvel som på den internationale scene. Jeg er har undervist tusindvis af behandlere, ledere og medarbejdere i ACT og jeg har været med til at implementere metoden i en lang række settings. Jeg er vant til at arbejde med sprøde nybegyndere såvel som hardcore specialister.

Derudover har jeg hjulpet tusindvis af mennesker verden over med at tage fat på livet og stå ved sig selv.

WHAT’s IN IT FOR YOU?

Må jeg gætte på, at du er havnet her fordi du ønsker at raffinere din teknik og blive skarpere i rollen som behandler? Og at du gerne vil lære metoden, der giver dig mulighed for at opnå dramatiske resultater på kort tid?

Jeg lærer dig et håndværk, giver dig en række redskaber og tilbyder dig praktisk undervisning i at bruge dem.

Jeg lærer dig ikke bare om forandring. Jeg lærer dig at forandre.

Gennem kærlige skubs på baggrund af mange års erfaring lærer jeg dig at fokusere på det vigtigste i dine samtaler – og i dit liv generelt.

Jeg hjælper dig med at skabe værdi for dine klienter gennem evidensbaserede processer, hvor vi gør plads til kreativitet og leg.

Styrk selvtilliden og stå ved dig selv

Hos mig lærer du at stå ved dig selv - både i og udenfor terapirummet.

Du præsenteres ikke kun for en metode. Du oplever metoden gennem at bruge den på dig selv.

Together we will walk the talk.

På den måde skaber du ikke kun forandring i dine klienters liv.

Du forandrer dit eget liv og bliver den bad ass, jeg ved du er.

Et stolt øjeblik

Det er med stolthed og stor ydmyghed at jeg udnævnes som Fellow indenfor Association for Contextual Behavioral Science. Det betyder i sin enkelthed, at man anerkendes for sine akademiske og menneskelige bidrag til videnskab og praksis i lindringen af lidelse i verden.