KOM PÅ KURSUS HOS MIG

Nedenfor kan du se mine åbne workshops og kurser.
Har du brug for et skræddersyet kursus?

Kerneprocesser og begreber i ACT - skrevet på balloner
Få pladser

Kom igang med ACT

På dette populære kursus introduceres du til ACT – metoden som ikke kun forandrer klienternes men potentielt også DIT liv. Hiv to dage ud af kalenderen, og deltag i denne intensive workshop der afholdes af Danmarks førende ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs mere
Dennis Tirch - underviser i compassion-focused ACT
Få pladser

Fierce compassion: mastering compassion-focused ACT

Don't miss the opportunity to get training in compassion focused ACT by two of the world's leading practitioners of compassion focused therapies: Dr. Dennis Tirch & Dr. Laura Silberstein.

Læs mere

Fordybelseskursus i ACT

Vil du blive mere fleksibel og videreudvikle dine ACT færdigheder, så er dette kursus lige noget for dig! Hiv to dage ud af kalenderen, og deltag i denne intensive workshop der afholdes af Danmarks førende ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs mere
ACT i grupper
Få pladser

ACT i grupper

Danmarks første - og eneste - kursus til dig, der arbejder eller vil arbejde med ACT i grupper. Kurset strækker sig over 4 dage og er spækket med værktøjer, materialer og teknikker for håndtering af de særlige udfordringer, der kan opstå når man arbejder med grupper. Kurset afholdes af Danmarks førende ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs mere

Focused ACT

Mød en af ophavsmændende til ACT - Kirk Strosahl. Kirk er i min optik en af verdens bedste klinikere når det kommer til ACT. Og Patt i er bare knivskarp! Sammen viser de hvordan man udfører korte, intensive, fokuserede og kraftfulde ACT interventioner.

Prolonged Exposure - Dr. Edna Foa

Mød en af de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden! Dr. Edna Foa har udviklet metoden Prolonged Exposure, som er en eksponeringsmetode inden for kognitiv adfærdsterapi der særligt bruges i forbindelse med traumer.

Har du brug for et skræddersyet kursus?

 

KONTAKT MIG