KOM PÅ KURSUS HOS MIG

Nedenfor kan du se mine åbne workshops og kurser.
Har du brug for et skræddersyet kursus?

Introduktion til ACT

På dette populære kursus introduceres du til ACT – metoden som ikke kun forandrer klienternes men potentielt også DIT liv. Hiv to dage ud af kalenderen, og deltag i denne intensive workshop der afholdes af Danmarks førende ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs mere
Dennis Tirch - underviser i compassion-focused ACT
Få pladser

Fierce compassion: mastering compassion-focused ACT

Don't miss the opportunity to get training in compassion focused ACT by two of the world's leading practitioners of compassion focused therapies: Dr. Dennis Tirch & Dr. Laura Silberstein.

Læs mere

Fordybelseskursus i ACT

Vil du blive mere fleksibel og videreudvikle dine ACT færdigheder, så er dette kursus lige noget for dig! Hiv to dage ud af kalenderen, og deltag i denne intensive workshop der afholdes af Danmarks førende ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs mere
ACT i grupper - Rikke Kjelgaard
Få pladser

ACT i grupper

Danmarks første - og eneste - kursus til dig, der arbejder eller vil arbejde med ACT i grupper. Kurset strækker sig over 4 dage og er spækket med værktøjer, materialer og teknikker for håndtering af de særlige udfordringer, der kan opstå når man arbejder med grupper. Kurset afholdes af Danmarks førende ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs mere

Focused ACT

Mød en af ophavsmændende til ACT - Kirk Strosahl. Kirk er i min optik en af verdens bedste klinikere når det kommer til ACT. Sammen med Patricia Robinson og Thomas Gustavsson viser han hvordan man udfører korte, intensive, fokuserede og kraftfulde ACT interventioner.

Prolonged Exposure - Dr. Edna Foa

Mød en af de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden! Dr. Edna Foa har udviklet metoden Prolonged Exposure, som er en eksponeringsmetode inden for kognitiv adfærdsterapi der særligt bruges i forbindelse med traumer.

Har du brug for et skræddersyet kursus?

 

KONTAKT MIG