KOM PÅ KURSer I ACT HOS MIG

Nedenfor kan du se mine åbne workshops og kurser.
Har du brug for et skræddersyet kursus?

Kommende kurser

Edna Foa - developer of Prolonged Exposure
Udsolgt

Prolonged Exposure - Dr. Edna Foa

Mød en af de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden! Dr. Edna Foa har udviklet metoden Prolonged Exposure, som er en eksponeringsmetode inden for kognitiv adfærdsterapi der særligt bruges i forbindelse med traumer.

Læs om kurset her >

Kom igang med ACT

På dette populære kursus introduceres du til ACT – metoden som ikke kun forandrer klienternes men potentielt også DIT liv. Hiv to dage ud af kalenderen, og deltag i denne oplevelsesbaserede workshop der afholdes af psykolog, ekspert og ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs om kurset her >

ACT for youth - Louise Hayes

This two-day workshop will show you how to use experiential techniques confidently and dynamically with young people aged 12 to 24 years.

Læs om kurset her >

ACT i praksis

Vil du blive mere fleksibel og videreudvikle dine ACT færdigheder, så er dette kursus lige noget for dig! Hiv to dage ud af kalenderen, og deltag i denne praktiske workshop der afholdes af psykolog, ekspert og ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs om kurset her >

ACT i grupper

Danmarks første - og eneste - kursus til dig, der arbejder eller vil arbejde med ACT i grupper. Kurset strækker sig over 4 dage og er spækket med værktøjer, materialer og teknikker for håndtering af de særlige udfordringer, der kan opstå når man arbejder med grupper. Kurset afholdes af psykolog, ekspert og ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs om kurset her >

Focused ACT - FACT - Strosahl & Robinson

Mød en af ophavsmændende til ACT - Kirk Strosahl. Kirk er i min optik en af verdens bedste klinikere når det kommer til ACT. Og Patti er bare knivskarp! Sammen viser de hvordan man udfører korte, intensive, fokuserede og kraftfulde ACT interventioner.

Læs om kurset her >

Introduction to CFT - Paul Gilbert

Join us at this 2 day workshop on Compassion Focused Therapy with professor Paul Gilbert.

Læs om kurset her >

Female, fierce and fabulous

En workshop - eller retreat - for kvinder der ønsker at lære at stå ved sig selv og sige fra. Denne workshop er rettet mod kvindelige behandlere, som vil udvikle sig selv for sidenhen at kunne bruge teknikkerne til at hjælpe andre.

Længere uddannelsesforløb

2 årig efteruddannelse i ACT - Hvad er ACT?
Nyt hold

2 årig efteruddannelse

Unik, specialistgodkendt og omtalt i hele verden. Den ENESTE af slagsen. Efteruddannelsen i ACT for psykologer og læger.

Læs om uddannelsen her >
Coachuddannelse i ACT
Nyt hold

1 årig coach uddannelse

Danmarks bedste uddannelse for dig, der har samtalen som redskab og som brænder for at gøre en forskel for andre. Faglig såvel som personlig udvikling der batter. En unik ICC og ACT baseret 1 årig coachuddannelse.

Læs om uddannelsen her >

Har du brug for et skræddersyet kursus i ACT?

 

KONTAKT MIG