KOM PÅ KURSer I ACT HOS MIG

Nedenfor kan du se mine åbne workshops og kurser.
Har du brug for et skræddersyet kursus?

Kommende kurser

Introduktion til ACT

På dette populære kursus introduceres du til ACT – metoden som ikke kun forandrer klienternes men potentielt også DIT liv. Hiv to dage ud af kalenderen, og deltag i denne oplevelsesbaserede workshop der afholdes af psykolog, ekspert og ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs om kurset her >

ACT i praksis

Vil du blive mere fleksibel og videreudvikle dine ACT færdigheder, så er dette kursus lige noget for dig! Hiv to dage ud af kalenderen, og deltag i denne praktiske workshop der afholdes af psykolog, ekspert og ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs om kurset her >
ACT i grupper med Rikke Kjelgaard
Få pladser

ACT i grupper

Danmarks første - og eneste - kursus til dig, der arbejder eller vil arbejde med ACT i grupper. Kurset strækker sig over 4 dage og er spækket med værktøjer, materialer og teknikker for håndtering af de særlige udfordringer, der kan opstå når man arbejder med grupper. Kurset afholdes af psykolog, ekspert og ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Læs om kurset her >

Længere uddannelsesforløb

2 årig efteruddannelse i ACT - Hvad er ACT?
Udsolgt

2 årig efteruddannelse

Unik, specialistgodkendt og omtalt i hele verden. Den ENESTE af slagsen. Efteruddannelsen i ACT for psykologer og læger.

Læs om uddannelsen her >
Coachuddannelse i ACT
Få pladser

1 årig coach uddannelse

Danmarks bedste uddannelse for dig, der har samtalen som redskab og som brænder for at gøre en forskel for andre. Faglig såvel som personlig udvikling der batter. En unik ICC og ACT baseret 1 årig coachuddannelse.

Læs om uddannelsen her >

Har du brug for et skræddersyet kursus i ACT?

 

KONTAKT MIG