Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Rikke Kjelgaard Consulting Aps, Fjordvej 19, 3390 Hundested. CVR: 38140221.

Kontakt mig på rikke@actdanmark.dk eller +46 734 233 750

RETTIGHEDER:
Alle rettigheder til workshops, kurser, events og kursusmaterialer tilhører Rikke Kjelgaard Consulting ApS. Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Rikke Kjelgaard Consulting ApS.

WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS:
Afmelding: ved mindre end 2 måneder til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 1 måned til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt mig da med information om, hvem der overtager din plads. Ved afmelding til et kursus der bliver gentaget, kan du blive tilbudt en plads på næstkommende kursus såfremt der er pladser tilbage. Dette sker dog mod et gebyr på 1000 DKK som dækker forplejning med mere.

I tilfælde af, at du er tilbudt et bonusprodukt i forbindelse med dit køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end beløbet der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

DEN 2 ÅRIGE EFTERUDDANNELSE SAMT COACHUDDANNELSEN I ACT
Tilmelding til efteruddannelsen og supervision samt coachuddannelsen er bindende. Ved afmelding mere end 12 uger før uddannelsens start opkræves et administrationsgebyr på kr. 1500. Afmeldes der mellem 12 og 4 uger før faktureres den tilmeldte 25% af det samlede gebyr. Ved afmelding mindre end 4 uger før afholdelse faktureres den tilmeldte 50% af det samlede gebyr. Ved afmelding efter kursusstart hæfter den tilmeldte for 100% af det samlede gebyr.

AFLYSNING:
Jeg forbeholder mig ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag, uddannelser & events ved sygdom, for få tilmeldte eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato eller at få pengene retur.

RETURRET VED KØB AF PRODUKTER:
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på rikke@actdanmark.dk og du vil få alle pengene tilbage. Du betaler selv for returfragten.