“WOW det var helt fantastisk, lidt ligesom at blive forelsket, i både Rikke (hvis man kan være det som godt gift med en mand) med hendes varme og umiddelbare formidlingsfacon, og i alle de muligheder der pludselig viste sig, til at gøre terapien både lettere og dybere på samme tid”.

 

KONTAKT RIKKE 

Glade kunder - Sarah Gausdal - ACT coach

Jeg kan nu sige, at jeg er stolt over at kunne kalde mig ACT COACH.

Jeg er kun blevet bekræftet undervejs i uddannelsen, at jeg har valgt den rigtige uddannelse. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle tilmelde mig, idet det blevet kaldt en coachuddannelse, men jeg var VILD med ACT. Derfor valgte jeg at springe ud i uddannelsen og “ville bare skjule” at jeg var en coach, når jeg engang blev færdig med uddannelsen.

Jeg kan nu sige, at jeg er stolt over at kunne kalde mig ACT COACH.

Jeg er, under uddannelsen, blevet klogere på, hvordan min adfærd er med til forme andres adfærd både privat og fagligt.

Det er fantastisk og mærkes helt ned i maven, når jeg har haft en god samtale med en fokusperson. At via konkrete øvelser, samtaleteknikker, min adfærd samt min personlighed kan støtte andre i at leve et mere værdifuldt liv - og heldigvis er dette ikke kun min oplevelse. Jeg har fået at vide af en fokuspersonen, at 3 samtaler med mig var mere værd end 5 års psykologsamtaler. Jeg er taknemlig over disse ord og med al beskedenhed også klar over, at der har ligget et hårdt stykke arbejde i de 5 års terapi, som har gjort et forarbejde til at ACT coaching hurtigere har kunne komme i spil ved vedkommende.

Jeg har haft nogle dejlige og hårde undervisningsdage, hvor jeg kom i kontakt med mange sider af mig selv.

Jeg kan se nu at jeg allerede var modig, da jeg valgte uddannelse, og jeg har yderligere fået øjnene op for at blive mere modig til at skabe det liv, jeg vil leve, herunder sætte fokus på egenomsorg og nærvær generelt.

Endvidere vil jeg nævne, at Rikke og Peter kompletterer hinanden godt som undervisere. Både i forhold til nye måder at anskue forskellige drøftelser på og deres forskellige måder at være på. Det har givet yderligere læring, som er svært at sætte ord på. De har desuden gennemtænkt forløbet, og når der har opstået usikkerhed om hvordan vi kunne gjort noget anderledes, har de kunne omsætte det til mere læring med meget relevante modeller, viden og egne erfaringer.

Jeg håber, at via supervision og andre tiltag, at jeg kan få mere uddannelse inden for ACT, helst hos Rikke og Peter.

SÅ jeg vil bare sige TAK og forhåbentlig på gensyn!

Sarah Finne Gausdal Socialrådgiver, ACT coach - www.finnecare.dk
Glade kunder - Anne-Sofie Håck Olesen

Rikke er efter min opfattelse er den største ACT-inspirator i DK ❤

Jeg har taget den 2-årige ACT-uddannelse.

Det har været intet mindre end fantastisk at være i selskab med internationale oplægsholdere, som uden tvivl er blevet personlige rollemodeller efterfølgende.

Det er meget inspirerende at opleve forskellige måder at udøve ACT, og når man som jeg er virkelig begejstret for metoden, er det ekstremt opløftende at møde såvel oplægsholdere såvel som med-kursister, der deler ens passion.

Jeg har lært meget på uddannelsen – og jeg tror, det vigtigste er at være modig. At turde arbejde med min egen fleksibilitet – såvel som psykolog som privatperson.

Konkret har jeg i løbet af uddannelsen udvidet mit eget repertoire og laver nu fx mindfulness uden for og til musik. Er endvidere blevet bedre til at lægge papir-instruktionen til side og følge, hvad der dukker op. Jeg har tilladt mig selv at være ny og afprøvet et hav af nye øvelser i mine terapigrupper – og det er i sig selv vældig lærerigt.

Anne Sofie Håck Olesen Aut. psykolog
Glade kunder - Anne-Kirstine Thuen

Jeg var så ovenud begejstret, at jeg tog det samme kursus igen året efter!

Jeg har tidligere været på kurser i ACT hos Rikke og da jeg skulle vælge en efteruddannelse var den 2 årige specialistuddannelse et oplagt valg.

Det valg har jeg ikke et øjeblik fortrudt!

Det har været lærerigt, sjovt, ind imellem hårdt, og mest af alt har det været udviklende, både for mig som terapeut og for mig som menneske. I de år, der er gået fra vi startede og til nu, er jeg blevet bedre til at stå på egne ben og vælge værdibaseret, - også når det har krævet (rigtig meget) mod. Det har betydet, at jeg i min fritid har været på rejser alene, jeg måske ellers ikke havde turdet tage på, og at jeg i mit professionelle liv har turdet at sige farvel til mit faste job for at prøve livet som privatpraktiserende.

Rikke har med sin skønne personlighed og kæmpe erfaring med ACT ikke bare undervist i ACT, men været og levet ACT sammen med os og været med til at skabe et rum, hvor der har været plads til os som mennesker, med det hele!

Anne-Kirstine Thuen Autoriseret psykolog, specialist i sundhedspsykologi, Privatpraktiserende i Herning
Glade kunder - Signe Bind - ACT i grupper

Rikke gav på kurset kærligt og professionelt plads og mulighed for at vi alle kunne få ACT ind under huden

Kurset hos Rikke har åbnet en ny verden for mig som psykolog. Jeg har med ACT fundet en måde at være mere ærligt og autentisk til stede i mit arbejde. ACT tillader at jeg træder ind i mit arbejde som et helt menneske, hvilket giver en stor terapeutisk frihed. En frihed jeg kan bruge til at være nærværende og opmærksomt tilstede i mine forløb.

ACT er udover at være en evidensbaseret psykologisk retning også et standpunkt du tager som psykolog. Det er et løfte om at handle ud fra dine stærkeste værdier, være ærligt og autentisk tilstede i dit arbejde, og træne din evne i at trække dig ud af sindets buldren og brasen, når du har brug for at se klart, og holde fast i det vigtige.

Rikke gav på kurset kærligt og professionelt plads og mulighed for at vi alle kunne få ACT ind under huden. Jeg ønsker for alle mine fagfæller at de vil få samme kærlighedsfulde øjenåbner som jeg selv fik da jeg stiftede bekendtskab med ACT gennem Rikke.

Signe Bind Psykolog
Glade Kunder - Jakob Hirschsprung Christensen

Rikkes introduktionskursus var uden tvivl et af de bedste kurser jeg nogensinde har deltaget på!

Selv hen på eftermiddagen er man stadig på for det er spændende, lærerigt og ikke mindst sjovt.

Rikke er en super underviser. Hun har en kæmpe viden om ACT, hun er levende, sjov og nede på jorden.

Jakob Hirschsprung Christensen Misbrugsbehandler
Sanne Roesen

Wow! Det var helt fantastisk.

WOW det var helt fantastisk, lidt ligesom at blive forelsket, både i Rikke (hvis man kan være det som godt gift med en mand) med hendes varme og umiddelbare formidlingsfacon, og meget i alle de muligheder der pludselig viste sig, til at gøre terapien både lettere og dybere på samme tid.

Jeg er nærmest ”flyttet ind” i ACT tankegangen og det er fundamentet i alt mit arbejde med mennesker, ikke mindst mig selv. Jeg kan bruge alt det jeg vidste i forvejen og strikke det sammen ved hjælp at ACT, og jeg kan blive ved med at blive overrasket over nye muligheder for at bruge ACT, - senest i mit arbejde med kroniske smertepatienter, har ACT vist sin store styrke som forandringsværktøj.

Jeg har haft smerteplagede klienter der var tæt på at opgive alt, parforhold, job, liv, og siden har fundet redskaber til at leve et meget mere meningsfuldt og tåleligt liv, ved hjælp af ACT redskaber som f.eks defusion, værdi-afklaring og små velvalgte bevidste skridt.

Så herfra skal lyde en stor tak til ACT og Rikke fordi I kom ind i mit liv.

Sanne Roesen Psykoterapeut og udviklingskonsulent. Indehaver af Terapi & Coaching og forfatter til Nærvær hver dag - en mindful kalender.
Maria Carlsen

Det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år!

Jeg gik på en psykoterapeutisk uddannelse i halvandet år, men manglede den røde tråd. Og her kom Rikke ind i billedet.

Først i januar 2017 vidste jeg, at jeg skulle noget andet, tilmeldingen til den ACT baserede coaching uddannelse var lige om lidt, så det skulle gå stærkt. Og jeg var forvirret, for hva’ nu hvis…..

Men jeg har aldrig fortrudt det skift, det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år.

Personligt er det den vildeste udvikling, holy moly, og fagligt er for vildt hvad ACT kan.

I min egen virksomhed arbejder jeg primært med klienter med langvarige smerter, og jeg kan se, at ACT og jeg, vi kan noget helt specielt ?

Det var vigtigt for mig at kunne kombinere min sundhedsfaglige baggrund med det mere psykologiske, og det har jeg fundet, og jeg lærer stadig.

Så af hjertet tak Rikke.

Maria Carlsen Ergoterapeut, stress og ACT coach Indehaver af Smerte Mentor
Glade kunder - Karina Thomsen - glad kunde hos ACT Danmark

Den støtte og mulighed for udvikling, som jeg desperat havde savnet, gav Rikke mig!

Jeg er dybt, dybt taknemmelig for at Rikke muliggjorde min deltagelse i den fantastiske 2 årige efteruddannelse i ACT.

Før jeg blev privatpraktiserende psykolog, var jeg ansat i psykiatrien. Her skulle jeg indføre ACT - udvikle og afholde gruppeforløb, varetage sidemandsoplæring og supervision i ACT foruden individuel terapi til personer med invaliderende angstlidelser, OCD og PTSD. Men der var ikke plads til efteruddannelse… Efter tiden i psykiatrien, havde jeg virkelig brug for at gøre noget meningsfyldt for mig selv - og det var ikke uden nervøsitet, at jeg kontaktede Rikke for om det var muligt, at jeg kunne komme i gang med ”min” efteruddannelse NU...

Hun tog imod mig med en åbenhed og selvfølgelighed med ordene ”Skynd du dig bare med på holdet, kære”. Den støtte og mulighed for udvikling, som jeg desperat havde savnet, gav Rikke mig. Nu er jeg en del af holdet – og hvilket hold det er! Underviserne fåes ikke bedre! Og mine medkursister er fantastiske, støttende og inspirerende.

Rikke formår om nogen, at skabe et rum fyld med tillid, ærlighed og gejsten for at bære alt dette gode videre – en sand inspirator, og ikke mindst en rollemodel for mig. En rollemodel der bærer sit varme, rige hjerte åbent og stolt – der er en sej forgangskvinde, en dygtig iværksætter og en oprigtig ACT-frembyder, som jeg nære dyb respekt for.

Af hjertet tak for dig. Knus fra Karina

Karina Thomsen Autoriseret psykolog, mindfulness intstruktør Indehaver af KT psykolog
Lene Clausen - glad kunde hos ACT Danmark

Man mærker at hun lever det selv, og den troværdighed er betydningsfuld for mig som deltager.

Jeg arbejder med mennesker med alkoholproblemer, og har deltaget i Rikkes kursus ”ACT i grupper.

Og jeg skal love for vi fik ACT i grupper.

Rikke fik hurtigt skabt et kærligt og tillidsfuldt rum som gav god mulighed for i bedste ACT stil at give plads til det der allerede er.

Der var fra først til sidst et højt tempo, men stadig en ro og et nærvær som om vi havde al den tid i verden vi havde brug for.

Rikke er en engageret og velforberedt underviser der har et vågent øje på helheden og på hver enkelt deltager. Hendes dybe personlige og faglige kendskab til ACT mærkes tydeligt hele vejen igennem. Man mærker at hun lever det selv, og den troværdighed er betydningsfuld for mig som deltager.

Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i Rikkes kurser.

Lene Clausen Socialrådgiver og alkoholbehandler Center for alkoholbehandling Århus
Rikke Lyngsø - glad kunde hos ACT Danmark - ACT i grupper

Jeg har mærket forandringerne på min egen krop, hvilket giver endnu en dybde til det daglige terapeutiske arbejde.

At møde Rikkes måde at formidle ACT på, har virkelig været en aha-oplevelse for mig.

Den måde Rikke tør at bruge sig selv på i undervisningen har været dybt inspirerende.

Rikke underviser ikke bare i ACT - hun ER ACT, med hele sin fantastiske personlighed.

At opleve hvordan ACT-metoderne åbner mennesker op og inviterer dem til at flytte sig til nye højder er intet mindre end fantastisk og har virkelig inspireret mig til at tage anderledes fat på mødet med mine borgere i hverdagen.

Personligt inviterede ACT i grupper kurset mig på en uventet rejse ind i forståelse, accept og tilgivelse, af emner som jeg sjældent selv har kunnet give plads.

Jeg har mærket forandringerne på min egen krop, hvilket giver endnu en dybde til det daglige terapeutiske arbejde.

Af hele mit hjerte TAK!

Rikke Mark Lyngsø Professions bachelor i Human Ernæring og certificeret MBCT mindfulness træner
Glade kunder - Mie Tastesen

Den 2 årige uddannelse i ACT har ændret mit liv. Sådan er det.

Den 2 årige uddannelse i ACT har ændret mit liv. Sådan er det.

Fagligt har ACT givet mig et fundament, som jeg virkelig føler mig hjemme i. Det menneskesyn, som der følger med ACT tankegangen er gennemsyret af medfølelse for og accept af det enkelte menneske.

På uddannelsen blev vi ikke kun præsenteret for én måde, at arbejde med ACT på. Igennem de to år på uddannelsen blev vi undervist af nogle af de bedste ACT trænere fra hele verden, og alle havde de sin egen personlige ACT stil. Rikke er en af dem, og hun formidler sin viden og passion om ACT på en ægte og autentisk måde. Det er tydeligt at mærke, at Rikke ikke bare underviser i ACT, hun lever også ACT.

ACT giver frihed, og muligheden for, at gøre ACT til sit eget. I min virksomhed arbejder jeg nu med en kombination af ACT og åndedrætsterapi, og netop fordi jeg igennem min uddannelse i ACT kom i så tæt kontakt med mine egne værdier, har det været muligt for mig, at følge mit hjerte og gå med det der er vigtigt for mig.

Jeg føler, at jeg har fået en ACT familie, og den er jeg dybt taknemmelig for.

Rikke er en dyb inspiration for mig, og jeg kan varmt anbefale Rikke, hvis du gerne vil dykke mere ned i ACT.

Mie My Tastesen Psykolog og åndedrætsterapeut. Indehaver af ACT & Breathe
Elisabeth Ungar

Du går derfra med personlige oplevelser fra ACT modellen - og ikke blot en masse bullets på slides.

Jeg kan varmt anbefale Rikkes introduktionskursus til ACT.

Det bliver formidlet med humor, varme og kompetent sikkerhed.

Du går derfra med personlige oplevelser fra ACT modellen - og ikke blot en masse bullets på slides.

Rikke formidler ACT på flere niveauer. Hele kurset er sat op i loyalitet med ACT, hvilket giver en helstøbt oplevelse og gør det hele endnu lettere tilgængeligt.

Kurset vækker for mig genkendelse og inspiration helt ind i mit garvede coachinghjerte, og byder på lækre metaforer og super vigtige livsperspektiver.

Dybt meningsfuldt og helt igennem skønt at arbejde med!

Endnu engang tak for et inspirerende, rørende og også virkelig sjovt kursus ; )

Elisabeth Ungar Erhvervspsykolog