Efteruddannelsen i ACT

Efteruddannelse i ACT: unik, specialstgodkendt og med verdens førende undervisere inden for ACT.

Næste opstart: foråret 2023

SÆT MIG PÅ VENTELISTE

EFTERUDDANNELSE I ACT

HURTIGE FACTS:

Undervisere og supervisorer: Kelly Wilson, Kirk Strosahl, Robyn Walser, Niklas Törneke, Benjamin Schoendorff, Patricia Robinson & Rikke Kjelgaard

Målgruppe: psykologer og læger. 25% af pladserne tilbydes til andre behandlere med anden relevant baggrund

Godkendelser: uddannelse og supervision er godkendt af Dansk Psykologforening i psykologernes specialistuddannelse under specialiseringsmodulet 12.4.4.2.2. Grundlagsteori og klinisk teori. Retning: kognitiv/adfærdsterapeutisk.

Indhold: 96 timers undervisning fordelt på 16 dage

Pris: 44800 DKK. Der tilbydes delbetaling – uden gebyr

Supervision: 60 timer fordelt på 10 dage. Supervisionen er valgfri og kan tilkøbes for 30000 DKK. (OBS: alle supervisionspladser er udsolgt)

Sted: Park-Inn by Radisson i København – lige ved Femøren Metrostation og tæt på lufthavnen

Sprog: engelsk

Næste ledige plads: december 2020 – alle datoer findes nedenfor

What if…. Corona?: hvis undervisningen ikke kan genomføres på plads går vi online og underviser dig dér. Hvis du ikke må deltage på grund af restriktioner sørger vi for at filme og streame live så du kan være med hjemmefra i din bedste hyggebuks.

Ledige pladser? Uddannelsen er udsolgt.

EFTERUDDANNELSE I ACT

 

14 december 2020: ”ACT Primer” v/Rikke Kjelgaard

15-16 december 2020: ”ABC of Human Behavior and Relational Frame Theory for Clinicians” v/Niklas Törneke

5-6-7 oktober 2021: ”ACT Skill Building and Case Conceptualization” v/Kelly Wilson

23-24-25 november 2021: ”The Compassionate and Vital Life: Using ACT for Change” v/Robyn Walser

25-26-27 januar 2022: ”Principles and Practice of Focused ACT” v/Kirk Strosahl & Patricia Robinson

31 maj 2022: ”ACT questions and answers” v/Rikke Kjelgaard

4-5 oktober 2022: ”The ACT Matrix” v/Benjamin Schoendorff

12 december 2022: ”ACT Recap and method training” v/Rikke Kjelgaard

SKRIV MIG PÅ VENTELISTE

Undervisning i verdensklasse

Efteruddannelse i ACTEfteruddannelse i ACT - Underviserne på den 2 årige efteruddannelse i ACT

Hvad siger ophavsmændende til ACT om uddannelsen?

Steven Hayes

This is an exemplary program with excellent workshop leaders and the kind of follow through that can make a permanent difference in your practice. Highly recommended.

Kelly Wilson

I think Rikke has put together the most varied and talented set of trainers and topics that I have ever seen, anywhere. Setting aside my own part in this, and recognizing that I already have had the benefit of many years of great training, I would say that I would learn a lot from Rikke’s course. A lot! It is filled with people I love and respect.

Kirk Strosahl

The ACT clinical training program offered by ACT Danmark is the best single training program we've seen in Europe. For the last seven years, we've had the privilege of working with ACT Danmark and the excited learners that this program produces. The program offers a beautiful blend of ongoing clinical supervision based training and didactic instruction by the most highly respected ACT experts in the world. This program gives you not only the essential skills you need to practice ACT, but also high level clinical skills that will allow you to take your clinical practice to a completely different level. This is an investment in your professional development that will pay off handsomely for years to come!

UNIKT UDDANNELSESFORLØB

Uddannelse og supervision finder sted i København (Amager)

Opstart december 2020

Din investering er 44800,-

OBS: uddannelsen er udsolgt

SKRIV MIG PÅ VENTELISTE

Hvad siger deltagerne?

Anne-Sofie Haack Olesen - glad kunde hos ACT Danmark

Det har været intet mindre end fantastisk at være i selskab med internationale oplægsholdere, som uden tvivl er blevet personlige rollemodeller efterfølgende.

Det er meget inspirerende at opleve forskellige måder at udøve ACT, og når man som jeg er virkelig begejstret for metoden, er det ekstremt opløftende at møde såvel oplægsholdere såvel som med-kursister, der deler ens passion.

Jeg har lært meget på uddannelsen – og jeg tror, det vigtigste er at være modig. At turde arbejde med min egen fleksibilitet – såvel som psykolog som privatperson.

Anne Sofie Olesen Aut. psykolog
Glade kunder - Karina Thomsen - glad kunde hos ACT Danmark

Det er gået op for mig, at disse undervisere fra omkring i verden har hjulpet mig til at tydeliggøre mit eget faglige ståsted. Alle har de været førende forskere og højtagtede klinikkere indenfor deres område i ACT – meget forskellige og med dét til fælles, at de er passionerede og modige. De viser gennem deres undervisning og væremåde, at mangfoldighed er velkomment i ACT-verden. Du skal ikke kopiere Kelly Wilsons måde at ”gå ned i tempo” på, eller forvente at du bør være ligeså eminent en klinikker som Robyn Walser, for at være en psykolog, der kan medvirke til forandring. Pointen er, at du skal have modet til at udvikle dig netop til dén terapeut, som du ønsker at blive. Det gælder om at udvikle din egen personlige stil. Og gøre det – og stå ved det!

Karina Thomsen Aut. psykolog - Psykologen på Landet - indehaver af KT psykolog
Glade kunder - Anne-Kirstine Thuen

Det har været lærerigt, sjovt, ind imellem hårdt, og mest af alt har det været udviklende, både for mig som terapeut og for mig som menneske. I de år, der er gået fra vi startede og til nu, er jeg blevet bedre til at stå på egne ben og vælge værdibaseret, - også når det har krævet (rigtig meget) mod. Det har betydet, at jeg i min fritid har været på rejser alene, jeg måske ellers ikke havde turdet tage på, og at jeg i mit professionelle liv har turdet at sige farvel til mit faste job for at prøve livet som privatpraktiserende.

Uddannelsen er rigtig godt skruet sammen.

Det var dejligt at være et hold og møde de samme medkursister jævnligt hen over de 2 år, uddannelsen varede.

Anne-Kirstine Thuen utoriseret psykolog, specialist i sundhedspsykologi, Privatpraktiserende i Herning
Glade kunder - Mie Tastesen

Jeg kom i den grad ud af min komfortzone, men samtidig på en måde, hvor medfølelse og empati var centralt i alt, hvad der foregik. Det var fedt, at få lov at eksperimentere og lege med ACT. Jeg har sjældent grædt og grinet så meget, som jeg har undervejs i den 2 årige uddannelse. Den sårbarhed og ærlighed, som der blev åbnet op for på holdet var helt specielt.

Mie My Isolde Tastesen Privatpraktiserende psykolog og åndedrætsterapeut. Ejer af virksomheden ACT and Breathe IVS
Efteruddannelse i ACT - Mette Kruse

Da ACT er meget oplevelses orienteret giver det et rigtigt stort udbytte at være på uddannelsen, da man selv udfører mange af øvelserne og effekten af ”Learning by doing” er rigtig god og ikke noget man kan læse sig til. Jeg giver derfor uddannelsen en varm anbefaling. Vil man lære noget, gennemgå personlig udvikling og have det sjovt, samtidig med man er i selskab med utrolig dejlige mennesker, så skal man ikke tænke sig om to gange før man tilmelder sig.

Mette Kruse Autoriseret psykolog. Indehaver af Christianshavns Kognitive psykolog klinik
Efteruddannelse i ACT - Vibeke Høgsted

ACT-uddannelsen har samtidig udvalgte undervisere på et meget højt fagligt niveau, og det har alene været en fornøjelse at blive undervist på engelsk af amerikanske lærere, som er opdateret i det aktuelle, og som følger tidens bevægelser i psykoterapi med eks. rollplay i øvelser, inddragelse af kroppen i behandlingen, fornemme det spirituelle element samtidig med at behandlingseffekt er i centrum. Det kræver fantastiske metoder, der kan favne denne bredde.

Vibeke Høgsted Autoriseret psykolog og specialist i psykotraumatologi. Klinik for traumer og stress ApS

Generelt om uddannelsen

Uddannelsen finder sted på Amager – tæt på Metro og lufthavn. Og strand.

Undervisningen er alle dage kl. 9:00 – 16:00.

Uddannelsen er på 96 timer fordelt på 16 kursusdage.

Din investering er 44.800,-  Dkr inkl. forplejning.

Køb af særskilt supervisionspakke på 60 timer: 30.000,- Dkr. inkl forplejning.

Samtlige undervisere og supervisorer på uddannelsen er ACBS godkendte ACT trænere.

Godkendelser: uddannelse og supervision er godkendt i psykologernes specialistuddannelse under specialiseringsmodulet 12.4.4.2.2. Grundlagsteori og klinisk teori. Retning: kognitiv/adfærdsterapeutisk.

I forhold til Dansk Psykologforenings retningslinier vær da opmærksom på at et længerevarende samlet uddannelsesforløb skal ud over undervisning i teori også omfatte supervision af terapeutisk arbejde, således at der sker et aktivt arbejde med den egentlige tilegnelse af den terapeutiske kunnen. Dette skal ske i et omfang af mindst 60 timer, som skal være indhentet i tilknytning til undervisningen i teori og metode. Der tilbydes 60 timers supervision i gruppe som kan tilkøbes i en supervisionspakke (se udførlig beskrivelse under supervision).

Ret til ændringer forbeholdes.

Formålet med efteruddannelsen er at give en teoretisk og praktisk indføring og træning i Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Efteruddannelsen er designet til at takle de mange lag, der er i at udøve ACT i praksis. Uddannelsen vil overordnet set give deltagerne ACT terapeutiske færdigheder og kunnen samt øge egen personlig villighed og sans for medfølelse som ACT terapeut.

Fokus er hovedsagelig intervention i forhold til voksne, men ACT anvendes ligeledes i vid udstrækning i forhold til børn, unge og i forskellige gruppesammenhænge.

Uddannelsen er didaktisk samt deltagelse i og overværelse af rollespil og træning i terapeutiske færdigheder.

Der inviteres til at arbejde med personligt materiale.

Særlig omtanke er lagt på at finde den rette balance mellem oplevelsesorienterede øvelser og didaktisk undervisning.

ACT vægter i sagens natur det oplevelsesorienterede højt i erkendelse af, at det er vanskeligt at opløse overdreven sproglig involvering med mere sprog. De mange oplevelsesorienterede øvelser der ses i ACT har til formål at opnå øget adgang til den ikke-logiske, følte fornemmelse af bevidsthed.  På uddannelsen vil man sikre, at den oplevelsesorienteret viden knyttes til ACT teori og model, så sammenhængen er tydelig for deltagerne.

Der undervises på engelsk af samtlige undervisere der er rutinerede i at tale til publikum der ikke har engelsk som første-sprog.

Det anbefales, at du køber og læser følgende litteratur:

Acceptance and Commitment Therapy – The Proces and Practice of Mindful Change (2nd edition) (Hayes, Wilson & Strosahl)

The ABCs of Human Behavior (Törneke)

Learning RFT (Törneke)

Mindfulness for Two (Wilson)

Learning ACT (2nd edition) (Walser & Luoma)

Focused ACT (Strosahl, Robinson & Gustavsson)

The Essential Guide to the ACT Matrix (Schoendorff & Polk mfl.)

 

Målgruppe: uddannelsen er for personer som er cand.psych., cand.pæd.psych., mag.art. i psykologi, speciallæge i psykiatri, læge, praktiserende læge eller har en anden relevant akademisk baggrund. Den målretter sig mod personer der beskæftiger sig med psykoterapi i praksis. Der er ligeledes enkelte pladser (max. 25 %) som kan tilbydes professionelle behandlere af anden faglig baggrund efter en konkret vurdering.

 

Vi er igennem årene blevet opmærksom på den store betydning af case supervision i forhold til at udvikle færdigheder indenfor ACT modellen. Studier indenfor ACT understøtter at supervision fremmer ACT studerende/trainees udbytte og psykologiske fleksibilitet som terapeuter (se f.eks. U.S. Veterans Administration ACT for Depression Roll Out, Dr. Jason Luoma).

Vi tilbyder derfor en gennemgående supervisionspakke til studerende som ønsker at modtage feedback på anvendelse af ACT med henblik på at konsolidere viden og færdigheder fra undervisning, den litteratur der studeres m.v.

I supervisionen vægter vi at være oplevelsesorienterede på ACT konsistent vis (dvs. mindre “brug af mind”), der laves mindre rollespil, små live sessioner og træning i mindfulness.

Supervisionen sker i mindre grupper, hvor du ligeledes lærer af andre gruppemedlemmers indsigt, udfordring og sagsmateriale.

Der tilbydes 60 timers supervision fordelt på ialt 10 dage.

Primærsupervisor er Niklas Törneke, der er speciallæge i psykiatri. Derudover vil der ligeledes ske supervision Robyn Walser, Kelly Wilson, Kirk Strosahl, Patricia Robinson, Benjamin Schoendorff og Rikke Kjelgaard.

Ved tilkøb af den udbudte supervisionspakke tilmelder deltageren sig en af to grupper. Der er begrænset antal pladser og tilmelding sker ifølge ”først til mølle” princippet.

Supervisionspakken er på 10 supervisionsdage og ialt 60 timer.

Gebyr for supervisionspakken er 30.000,- Dkr. inkl forplejning.

Supervisionen er specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening.

Supervisionen ved Niklas Törneke, Kelly Wilson, Robyn Walser, Kirk Strosahl, Patricia Robinson og Benjamin Schoendorff er godkendt i psykoterapi.

Supervisionen ved Rikke Kjelgaard er godkendt i undervisning og udredning.

Datoer for supervision kan ses nedenfor.

Den angivne pris for uddannelse (44800,-) samt supervision (30000,-) er totalpris for hele uddannelsesforløbet og supervisionsforløbet.

Uddannelsen og den tilhørende supervision er momsfri.

Ved tilmelding kan følgende betalingsmåder vælges:

1) betaling af det fulde beløb på en gang

2) betaling i 2 rater – 50% nu og 50% om et år

3) betaling i 3 rater – første rate nu og efterfølgende betaling hver 6. måned

4) betaling i 12 rater – første rate nu og derefter betaling hver anden måned

5) betaling i 24 rater – første rate nu og derefter betaling hver måned

Der pålægges ingen gebyrer ved delbetaling.

Du kan endvidere søge din arbejdsplads om bruttolønsbetaling.

Uddannelsen er udsolgt.

Tilmeld ventelisten

Supervision

Som noget nyt og unikt tilbydes supervision hos samtlige forelæsere. Supervisionen er specialistgodkendt af Dansk Psykolog Forening. Supervisionen ved Niklas Törneke, Kelly Wilson, Robyn Walser, Kirk Strosahl, Patricia Robinson og Benjamin Schoendorff er godkendt i psykoterapi. Supervisionen ved Rikke Kjelgaard er godkendt i undervisning og udredning.

Supervisionsgruppe 1 (UDSOLGT)

 • 27 January 2021 - Niklas Törneke
 • 8 June 2021 - Niklas Törneke
 • 4 October 2021 - Kelly Wilson
 • 22 November 2021 - Robyn Walser
 • 24 January 2022 - Kirk Strosahl
 • 28 January 2022 - Patricia Robinson
 • 1 Juni 2022 - Niklas Törneke
 • 2 Juni 2022 - Rikke Kjelgaard
 • 3 October 2022 - Benjamin Schoendorff
 • 13 December 2022 - Niklas Törneke

Supervisionsgruppe 2 (UDSOLGT)

 • 28 January 2021 - Niklas Törneke
 • 9 June 2021 - Niklas Törneke
 • 8 October 2021 - Kelly Wilson
 • 26 November 2021 - Robyn Walser
 • 24 January 2022 - Patricia Robinson
 • 28 January 2022 - Kirk Strosahl
 • 1 Juni 2022 - Rikke Kjelgaard
 • 2 Juni 2022 - Niklas Törneke
 • 6 October 2022 - Benjamin Schoendorff
 • 14 December 2022 - Niklas Törneke

Lad eventyret begynde

Efteruddannelse i ACT og supervision finder sted i København (Amager)

Opstart december 2020

Din investering er 44800,-

OBS: uddannelsen er udsolgt

SKRIV MIG PÅ VENTELISTE

Mød dine undervisere

Rikke Kjelgaard - ekspert i Acceptance and Commitment Therapy - Coachuddannelse i ACT

Rikke Kjelgaard

Rikke Kjelgaard er autoriseret psykolog og Danmarks første ACT trainer. Rikke har over 12 års erfaring som underviser i ACT og mere end 300 workshops i bagagen.

Efteruddannelse i ACT - Niklas Törneke - expert in ACT and RFT

Niklas Törneke

...eller "Mr. RFT", som jeg kalder ham. Niklas er speciallæge i psykiatri, specialist i psykoterapi og supervision. Og super, super dygtig til RFT (teorien bag ACT). At han desuden er solidt funderet i behavioristisk teori gør bare det hele endnu skønnere. Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre underviser til at lære dig om RFT.

Efteruddannelse I ACT - Kelly Wilson - founder of ACT

Kelly Wilson

Kelly er en af ophavsmændende i ACT. Han er psykolog og professor samt forfatter til adskillige bøger og artikler i ACT. Han er - blandt meget andet - kendt for sin helt særlige undervisningsstil. Han fanger sit publikum og er for de fleste af os HELT uforglemmelig. Kelly skal simpelthen opleves!

Robyn Walser - the heart of ACT

Robyn Walser

Oh, Robyn! Robyn er psykolog samt ACT ekspert og har været med helt “fra start af”. Hun har skrevet flere bøger og artikler i ACT, og refereres ofte til som “the trainers trainer”. Det er altså hende der lærer os andre, at undervise i ACT. Hun er en KÆMPE kapacitet inden for ACT og der er ikke et øje tørt, når hun går igang med at undervise. One of a kind!

Kirk Strosahl - founder of ACT

Kirk Strosahl

Kirk er psykolog og en af ophavsmændende i ACT samt forfatter til adskillige bøger og artikler i ACT og særligt Fokuseret ACT (FACT). Kirk er - i min optik - verdens skarpeste kliniker. Det er en fornøjelse at blive undervist af ham, da det er super konkret og "hands on" anvendeligt. At se ham live har gjort en afgørende forskel i min egen kliniske praksis. Verdensklasse!

Patricia Robinson - expert in Focused ACT - FACT

Patricia Robinson

Patricia er psykolog samt ekspert i ACT og har været med helt “fra start af”. Hun er forfatter til adskillige bøger og artikler i ACT og modellens anvendelse særligt inden for Primary Care. Hun flyver verden rundt for at undervise i FACT (Focused ACT) og er en outstanding underviser og et skønt, skønt menneske. Glæd dig!

Benjamin Schoendorff teaching the ACT Matrix

Benjamin Schoendorff

Benji er psykolog samt ekspert i ACT og har specialiceret sig i en særlig model - The Matrix. Benji er kendt for at gøre svære ting overskuelige og konkrete og hans undervisningsstil er imødekommende og humoristisk. Efter mødet med Benji har du med garanti fået nye, konkrete redskaber som du kan gå ud og bruge lige med det samme.

Lad eventyret begynde

Efteruddannelse i ACT og supervision finder sted i København (Amager)

Opstart december 2020

Din investering er 44800,-

OBS: uddannelsen er udsolgt

SKRIV MIG PÅ VENTELISTE

Det her lærer du

Rikke Kjelgaard - psykolog og ekspert i Acceptance and Commitment Therapy
14 dec 2020

ACT primer

Mød dine medkursister og få en overordnet introduktion til modellen.

Efteruddannelse i ACT - Niklas Törneke - expert in ACT and RFT
15-16 dec 2020

ABC of Human Behavior and RFT for Clinicians

Her får du en indføring i adfærdsterapeutiske principper og introduceres til funktionel kontekstualistisk teori om sprog og tænkning – Relational Frame Theory (RFT).

Robyn Walser - the heart of ACT
9-11 marts 2021

The Compassionate and Vital Life: Using ACT for Change

Her lærer du hvorledes oplevelsesorienteret undgåelse har en psykopatologisk effekt. Du lærer også at beskrive de væsentlige terapeutiske strategier i ACT og får en række færdigheder i hver af de seks ACT processer og har lejlighed til at praktisere disse.

Kelly Wilson - founder of ACT
5-7 okt 2021

ACT Skill Building and Case Conceptualization

Her får du en indføring i diagnostik ud fra ACT modellen og træning af færdigheder. Du lærer desuden oplevelsesorienteret sagsformulering, bliver introduceret til hexaflex modellen og lærer the Hexaflex Functional Dimensional Experiential Interview fra Kellys bog "Mindfulness for Two".

Focused ACT with Kirk Strosahl & Patricia Robinson
25-27 jan 2022

Principles and Practice of Focused ACT

Her lærer du at interviewe klienter med et klarere fokus og trænes i kortevarende tilgange til udredning og sagsformulering. Du lærer desuden at tilrettelægge effektive interventioner med henblik på at øge klientens åbenhed, bevidsthed og engagement i hans/hendes liv. Du vil desuden træne interventioner og redskaber som kan fungere med mange forskellige typer klienter i mange former for behandlingsmæssige sammenhænge.

Rikke Kjelgaard - psykolog og ekspert i Acceptance and Commitment Therapy
31 maj 2022

Opsamlingsdag

Her laver vi en repetition af tidligere gennemgået materiale og træner færdigheder og teknikker.

Benjamin Schoendorff teaching the ACT Matrix
4-5 okt 2022

Six steps to flexibility using The ACT Matrix

Her lærer du at anvende Matrix modellen og præsentere den for klienter. Du lærer at genkende og kunne forstærke de fire kliniske relevante diskriminationer samt at udvikle dybere og mere autentiske terapeutiske relationer.

Rikke Kjelgaard - psykolog og ekspert i Acceptance and Commitment Therapy
12 dec 2022

ACT Recap and method training

Her samler vi op og repeterer tidligere materiale samt arbejder med træning i svære cases.

Lad eventyret begynde

Efteruddannelse i ACT og supervision finder sted i København (Amager)

Opstart december 2020

Din investering er 44800,-

OBS: uddannelsen er udsolgt

SKRIV MIG PÅ VENTELISTE