Coachuddannelsen i ACT

...for dig, der har samtalen som redskab og som brænder for at gøre en forskel for andre. Faglig såvel som personlig udvikling der batter. En unik ICC og ACT baseret 1 årig coachuddannelse.

Næste ledige hold: foråret 2022

SKRIV MIG PÅ VENTELISTE

HURTIGE FACTS OM DEN 1 ÅRIGE ACT UDDANNELSE

Undervisere: Rikke Kjelgaard (aut. psykolog og ACT trainer) fra ACT Danmark samt Peter Merved (certificeret coach og mentaltræner) fra Solvation

Målgruppe: dig der arbejder med samtalen som redskab (coaches, ledere, psykologer, sygeplejersker, diætister, socialrådgivere, læger, psykoterapeuter etc.)

Certificering: den 1 årige professionelle ACT coachuddannelse indeholder og leverer mere, end der kræves for at leve op til de internationale krav, der stilles til blandt andet en ICF certificering

Indhold: 130 timers undervisning fordelt på 21 dage og ialt 7 moduler samt mentoring af Rikke Kjelgaard & Peter Merved

Pris: 56000 DKK + moms. Der tilbydes delbetaling – uden gebyr

Sted: Park-Inn by Radisson i København – lige ved Femøren Metrostation og tæt på lufthavnen

Sprog: dansk

Næste ledige plads: foråret 2022

Skriv dig på venteliste her >>

Den 1 årige ACT UDDANNELSE

22-23-24 marts 2021: Introduktion til ACT

3-4-5 maj 2021: ACT som coachingmodel

14-15-16 juni 2021: Hjernen som kvalificeret medspiller

20-21-22 septemer 2021: Med dig i centrum

11-12-13 oktober 2021: Skab det liv, du ønsker at leve

29-30 november + 1 december 2021: Get your ACT together – sådan laver du ACT i grupper

17-18-19 januar 2022: The Final Countdown

Alle dage fra 9:00-16:00

Hvad er coachuddannelsen i ACT?

Ku' det her godt være dig?

 •  Du brænder for at gøre en forskel for andre
 •  Du ønsker at lære mere om ACT i teori og i praksis
 •  Du ønsker at blive eller udvikle dig som professionel coach
 •  Du mangler et solidt og anerkendt fundament for at coache andre på et professionelt og effektivt niveau
 •  Du ønsker at blive klædt på til at hjælpe dine kunder/klienter med at sætte og vedligeholde vigtige mål
 •  Du ønsker personlig såvel som faglig udvikling der batter
 •  Du længes efter et skræddersyet forløb for dig, der har samtalen som sit redskab
 •  Du mangler håndgribelige redskaber for varige adfærdsforandringer

ER SVARET PÅ BLOT ÉT AF DISSE SPØRGSMÅL ET JA?

...så er coachuddannelsen liiiiiiiige noget for dig!

SKRIV MIG PÅ VENTELISTE

Hvad siger deltagerne om uddannelsen?

Hør hvad lederne og specialpædagogerne Birgitte og Vivi har fået ud af uddannelsen

Hør hvad Mette som er seniorforsker i mental sundhed har fået ud af uddannelsen

Hør hvad hvad sygeplejerske Pernille og ernæringsekspert samt mindfulnessinstruktør Rikke har fået ud af uddannelsen

Hør hvad sportscoachen Flemming har fået ud af uddannelsen

Glade kunder - Sarah Gausdal - ACT coach

Jeg kan nu sige, at jeg er stolt over at kunne kalde mig ACT COACH!

Jeg er kun blevet bekræftet undervejs i uddannelsen, at jeg har valgt den rigtige uddannelse. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle tilmelde mig, idet det blevet kaldt en coachuddannelse, men jeg var VILD med ACT. Derfor valgte jeg at springe ud i uddannelsen og “ville bare skjule” at jeg var en coach, når jeg engang blev færdig med uddannelsen.

Jeg kan nu sige, at jeg er stolt over at kunne kalde mig ACT COACH.

Jeg er, under uddannelsen, blevet klogere på, hvordan min adfærd er med til forme andres adfærd både privat og fagligt.

Det er fantastisk og mærkes helt ned i maven når jeg har haft en god samtale med en fokusperson. At via konkrete øvelser, samtaleteknikker, min adfærd samt min personlighed kan støtte andre i at leve et mere værdifuldt liv - og heldigvis er dette ikke kun min oplevelse.

Jeg har fået at vide af en fokuspersonen, at 3 samtaler med mig var mere værd end 5 års psykologsamtaler. Jeg er taknemlig over disse ord og med al beskedenhed også klar over, at der har ligget et hårdt stykke arbejde i de 5 års terapi, som har gjort et forarbejde til at ACT coaching hurtigere har kunne komme i spil ved vedkommende.

Jeg har haft nogle dejlige og hårde undervisningsdage, hvor jeg kom i kontakt med mange sider af mig selv.

Jeg kan se nu at jeg allerede var modig, da jeg valgte uddannelse, og jeg har yderligere fået øjnene op for at blive mere modig til at skabe det liv, jeg vil leve, herunder sætte fokus på egenomsorg og nærvær generelt.

Endvidere vil jeg nævne, at Rikke og Peter kompletterer hinanden godt som undervisere. Både i forhold til nye måder at anskue forskellige drøftelser på og deres forskellige måder at være på. Det har givet yderligere læring, som er svært at sætte ord på. De har desuden gennemtænkt forløbet, og når der har opstået usikkerhed om hvordan vi kunne gjort noget anderledes, har de kunne omsætte det til mere læring med meget relevante modeller, viden og egne erfaringer.

Jeg håber, at via supervision og andre tiltag, at jeg kan få mere uddannelse inden for ACT, helst hos Rikke og Peter.

SÅ jeg vil bare sige TAK og forhåbentlig på gensyn!

Sarah Finne Gausdal Socialrådgiver, ACT coach - www.finnecare.dk
Inger Bols - Coachuddannelsen i ACT

Jeg manglede redskaber til at hjælpe mine klienter med at få det bedre med sig selv, uden et vægttab

I mit arbejde som klinisk diætist er der traditionelt fokus på, at hjælpe klienten med et vægttab, så de kan blive sundere og få det bedre med sig selv.

Det, til trods for at forskningen igennem næsten 100 år viser, at stort set ingen har succes med et vægttab – uanset hvordan vi griber det an.

Efter næsten 20 år som vægttabs-diætist, stod jeg med denne erkendelse før min ACT coach-uddannelse et sårbart sted. Jeg havde til fulde viden om, hvordan det er muligt at hjælpe mine klienter med at blive sundere uden at fokusere på et vægttab, men jeg manglede redskaber til at hjælpe mine klienter med at få det bedre med sig selv, uden et vægttab. (I sidste ende er det at have det godt med sig selv, jo en forudsætning for det sunde liv).

Jeg havde et par coach-uddannelser med mig allerede, men med ACT coach-uddannelsen har jeg fået det teoretisk fundament, jeg har savnet som coach. I ACT fokuserer vi ikke på at få smerten til at forsvinde (vægten til at blive mindre), men arbejder med hvordan du kan leve det liv, du gerne vil på trods af smerten (utilfredshed med din vægt).

Uddannelsen har også i høj grad givet mig mod på at bruge ACT-redskaber i samtalen med mine klienter – og det virker ?

Tak til Rikke og Peter for en meget solid uddannelse.

Inger Bols Aut. Klinisk diætist/Cert. Coach - www.IngerBols.dk
Coachuddannelsen i ACT

Jeg har været helt utrolig glad for uddannelsen, som har givet nyt liv til de samtaler jeg gennem mange år har haft med sygemeldte borgere på et Jobcenter.

Uddannelsen som ACT coach har været inspirerende, udfordrende, nærende og har givet mig mange muligheder for at videreudvikle mig selv både fagligt og personligt.

Jeg har særligt sat pris på, at underviserne har været fagligt dygtige, engagerede og med en humoristisk, nærværende, rummelig og dynamisk tilgang. Vi er blevet opfordret til at turde tage chancer, prøve os selv af, lære af vores erfaringer. Vi har grinet, grædt, været alvorlige og der har været plads til alle.

Undervisningen har på en fin måde vekslet mellem faglige oplæg, jordnære eksempler fra hverdagen vist i praksis, gruppearbejde med praktiske opgaver, og tid til selvrefleksion.

Mit udbytte har i høj grad været, at jeg har fået mere fokus på at inddrage værdiarbejde i min tilgang til mig selv og i alle mine samtaler med borgere. Jeg har erfaret, at samtaler omkring værdier og engageret handling har sat mere retning på mine samtaler med borgere og givet liv og energi i samtalerne, en øget bevidsthed om at gå hen imod i stedet for at være mere optaget af at undgå og gå væk fra. Det giver bare så god mening at bevæge sig hele vejen rundt i Hexaflexen ved hver samtale. ACT er for mig blevet en vigtig og meget anvendelig tilgang både for mig selv, i min kontakt til andre og i mit faglige arbejde som fysioterapeut med sundhedsfremmende opgaver. ACT er adfærdsændrende.

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre.

Dorte Holm Hansen Virksomhedskonsulent/Fysioterapeut
Coachuddannelsen i ACT

At dagene fløj af sted, tilskriver jeg både det relevante stof, vinklingen af det og den store variation, der var i undervisningen

Uddannelsen leverer, hvad den lover. På både ACT- og Coaching-delen giver forløbet en grundig viden og gode redskaber med relevans til efterfølgende faglige praksis for de faggrupper der gik på holdet. Uddannelsen lever derfor også i praksis godt op til den brede målgruppe, som den ifølge hjemmesiden er rettet mod. Professionelle, der arbejder med samtalen som redskab. Både medarbejdere og ledere.

At dagene fløj af sted, tilskriver jeg både det relevante stof, vinklingen af det og den store variation, der var i undervisningen. Oplæg fra underviserne, Rikke og Peter, spillede godt sammen med konkrete øvelser, samtaletræning deltagerne imellem, ”illustrerende samtaler” mellem Peter og Rikke og deres supervision af os deltagere. Der var for mig at se en rigtig god balance mellem dyb koncentration, bevægende situationer og gevaldige grin undervejs. Dette skyldtes i høj grad, at Rikke og Peter er levende og dygtige undervisere. Deres indbyrdes samspil fungerede også godt.

Kjeld Læssøe Udviklingskonsulent og psykoterapeut-MPF - www.gaksmod.dk

Undervisning i verdensklasse

Rikke Kjelgaard - ekspert i Acceptance and Commitment Therapy - Coachuddannelse i ACT

Rikke Kjelgaard

Rikke Kjelgaard er autoriseret psykolog og Danmarks første internationalt godkendte ACT trainer. Rikke har over 13 års erfaring som underviser i ACT og mere end 300 workshops i bagagen. Rikke underviser både på den danske såvel som på den internationale scene, og hun lærer dig det, der virker!

Peter Merved - Coachuddannelse i ACT hos ACT Danmark

Peter Merved

Peter Merved er autoriseret Schweizerkniv gennem 20 år med undervisning og udvikling af mennesker og virksomheder. Han er oprindeligt uddannet lærer, master coach og uddannet mentaltræner. Han har desuden en baggrund som skuespiller og direktør og driver idag konsulentvirksomheden Solvation med både nationalt og internationalt klientel.

Mød underviserne her

Alt dette lærer du:

Kjelgaard & Merveds geniale idéer
MODUL #1

Introduktion til ACT

Lær om coaching generelt og dyk ned i ACT modellen. Du bliver præsenteret for de 6 kerneprocesser i ACT og får afprøvet dem på dig selv via en række oplevelsesbaserede øvelser

Kjelgaard & Merveds geniale idéer
MODUL #2

ACT som coachingmodel

I dette modul arbejder vi med rammer, roller og stilarter som coach. Her lærer du også om hvordan du forener traditionelle, systemiske coachingmodeller med ACT. Vi sætter fokus på kommunikation, arbejder med oplevelsesorienteret problemkonceptualisering samt gennemgår en række spørge- og lytteteknikker

Kjelgaard & Merveds geniale idéer
MODUL #3

Hjernen som kvalificeret medspiller

Lær om hvordan tanker, følelser og sensationer kan blive barrierer. Samt hvordan du håndterer disse. Her bliver du også klædt på til at genkende og forstå samt påvirke tilstande af depression, angst og stress

Kjelgaard & Merveds geniale idéer
MODUL #4

Med DIG i centrum

Lær om adfærdstypologier og selvanalyse. Her mærker du endnu mere ACT i dit eget liv og i din rolle som coach når vi sætter fokus på dine værdier samt gør dig bekendt med egenomsorg og medfølelse i praksis

Kjelgaard & Merveds geniale idéer
MODUL #5

Skab det liv, du ønsker at leve

Her sættes der fokus på værdier og forandring samt holdbare og meningsfulde mål

Kjelgaard & Merveds geniale idéer
Modul #6

Get your ACT together

I dette modul bliver du klædt på til at arbejde med at coache grupper og teams. Vi sætter desuden fokus på tekniktræning og feedbackmodeller

Kjelgaard & Merveds geniale idéer
MODUL #7

The final countdown

På dette modul bliver du certificeret, færdighederne trænes samt cementeres og vi runder af. Og så er du coach!

Alt dette får du:

 •  21 intensive og lærerige kursusdage
 •  En lang række tankevækkende øvelser
 •  Konkrete værktøjer som du kan bruge lige med det samme
 •  Danmarks førende eksperter som undervisere
 •  Lækker forplejning i skønne rammer
 •  Kursusmaterialer og undervisning på dansk
 •  Mentoring og coaching af Rikke Kjelgaard & Peter Merved

GENERELT OM UDDANNELSEN

Uddannelsen strækker sig over 130 timers solidt teoretisk og praktisk undervisning med mentoring og coaching af Rikke Kjelgaard & Peter Merved fordelt over 7 moduler.

Du bliver mundligt eksamineret og certificeret på det sidste modul.

Den 1 årige professionelle ACT coachuddannelse indeholder og leverer mere, end der kræves for at leve op til de internationale krav, der stilles til blandt andet en ICF certificering.

Uddannelsen finder sted i København – på Amager – lige ved metro, lufthavn og strand.

DIN INVESTERING er 56000 + moms.

FORTÆL MIG NÅR SALGET ÅBNER

Så hvad gør coachuddannelsen dig i stand til?

 •  Du vil kunne arbejde målrettet og fokuseret ud fra ACT modellen
 •  Du vil kunne være fleksibel og lave flydende skift mellem de forskellige processer i dine samtaler
 •  Du vil kunne lave anvendelige fleksibilitetsprofiler
 •  Du vil bruge mindre tid på brandslukning
 •  Du vil formentlig have tilegnet dig ACT coachingen som livsstil - ikke bare en teknik
 •  Du har lavet store forandringer i dit professionelle såvel som private liv
 •  Du vil kunne "walk the talk"
 •  Du kan kvalificere dig til en ICF certificering – når du er begyndt at praktisere

Uddannelsen er helt unik idet den er Danmarks første – og eneste – coachuddannelse der har en autoriseret psykolog og internationalt godkendt ACT trainer som underviser sammen med en ICC og ICI certificeret coach.

Vi garanterer således både et højt kvalitetsniveau samt mange års praktisk erfaring med forandringsarbejde.

At begge undervisere desuden er rutinerede formidlere og foredragsholdere både i Danmark samt på den internationale scene er bare et plus.

DIN INVESTERING er 56000 + moms.

FORTÆL MIG NÅR SALGET ÅBNER

Oftest stillede spørgsmål om coachuddannelsen i ACT

Der er ikke nogen formel certificering i ACT.

Den eneste titel man kan få inden for ACT er som “ACT træner”.

Den 1 årige professionelle ACT coachuddannelse indeholder og leverer mere, end der kræves for at leve op til de internationale krav, der stilles til blandt andet en ICF certificering.

Du må således gerne kalde dig selv for ACT coach efter uddannelsen og du skal blot vide at det ikke er en beskyttet titel.

Arbejder du med samtalen som redskab?

Hvis ja, så er uddannelsen noget for dig.

Vi har valgt at lade uddannelsen leve op til de krav der stilles for en ICF certificering for dem, der ønsker en sådan.

Hvis du ikke vil være coach men ønsker et diplom på en 1 årig uddannelse i ACT, så er det dét du får når du har gennemført uddannelsen.

Vi er klar over, at coaching gennem de sidste mange år er blevet devalueret af mange forskellige årsager. Derfor har vi ikke bare udbudt en coachuddannelse. Vi baserer således uddannelsen på en evidensbaseret metode og trækker alle de gode coachingmodeller ind i ACT modellen. Det er symbiosen af ACT og coaching der er det sublime her.

Du får således ikke en coachuddannelse.

Du får en ACT coachuddannelse.

Og du bliver en skarp professionel samtalepartner uanset profession.

Alle der har samtalen som redskab.

Med ombord har vi haft psykologer, læger, psykiatere, sygeplejersker, fysioterapeuter, forskere, it-konsulenter (!), diætister, sportscoaches, ledere, pædagoger, ernæringseksperter, HR-folk, mindfulnesstrænere samt mentaltrænere.