Blog by Rikke Kjelgaard | ACT Danmark

Den ene ting jeg ville ønske min mor ikke havde lært mig

In my life I’ve had my fair share of both sh*t and sunshine. My parents did and continue to do the best they can for both me and my brother. Having vulnerable conversations was never our greatest family superpower. Neither was having strong emotions...

NÅR TERAPEUTEN ER "STUCK"

Det kan være svært at have samtaler med mennesker, der har det svært. Og nogle gange sidder vi som behandlere fast i vores egne følelser, tanker, oplevelser og minder. Og nogle gange så meget, at vi ikke er til stor hjælp for dem, vi faktisk skal hjælpe.

De 3 spørgsmål, du altid bør stille sidst i dine samtaler

Jeg møder SÅ mange behandlere, der til tider overraskes lidt af, at tiden pludselig er gået, og som nogle gange kommer til at afslutte samtalen lidt kejtet og/eller forhastet, fordi tiden simpelthen løb fra én.

FRA SUR, STRESSET OG (PÅ VEJ TIL) SYGEMELDT: SÅDAN VENDTE MARIANNE SKUDEN

Læs hvordan Marianne gik fra at være sur, stresset og (næsten) sygemeldt til et stærkt, sejt, medfølende menneske med overskud, mod og retning.

ACT blog

af Rikke Kjelgaard

 

Må jeg gætte på, at du er havnet her fordi du ønsker at raffinere din teknik og blive skarpere i rollen som behandler? Og at du gerne vil lære metoden, der giver dig mulighed for at opnå dramatiske resultater på kort tid?

Jeg lærer dig et håndværk, giver dig en række redskaber og tilbyder dig praktisk undervisning i at bruge dem.

 

Jeg lærer dig ikke bare om forandring. Jeg lærer dig at forandre.

 

Gennem kærlige skubs på baggrund af mange års erfaring lærer jeg dig at fokusere på det vigtigste i dine samtaler – og i dit liv generelt.

Jeg hjælper dig med at skabe værdi for dine klienter gennem evidensbaserede processer, hvor vi gør plads til kreativitet og leg.

Jeg er autoriseret psykolog og ekspert i ACT med mange års erfaring med at undervise, coache, behandle, formidle, implementere og supervisere i ACT samt adfærdsterapi og jeg er en hyppig foredragsholder på den danske såvel som på den internationale scene. Jeg er har undervist tusindvis af behandlere, ledere og medarbejdere i ACT og jeg har været med til at implementere metoden i en lang række settings. Jeg er vant til at arbejde med sprøde nybegyndere såvel som hardcore specialister.

Derudover har jeg hjulpet tusindvis af mennesker verden over med at tage fat på livet og stå ved sig selv.

VIL DU PÅ KURSUS I ACT?