Din udvikling. Min passion.

Bliv skarp og fleksibel i ACT og få viden, værktøjer, trends og tricks som du kan omsætte lige med det samme. Supervisionen udvikler dig og styrker dig som behandler og menneske.

JA TAK. HVORNÅR KAN VI STARTE?

Bliv en skarpere behandler med ACT supervision

  •  Bliver du nogle gange usikker på, hvad du skal gøre og sige i dine samtaler?
  •  Vil du have hjælp til at komme videre, når du oplever at du "sidder fast" i et samtaleforløb?
  •  Kunne du godt tænke dig at blive skarpere på dine teknikker som behandler?
  •  Vil du have hjælp til at komme videre, når terapien "ikke virker"?
  •  Vil du have hjælp til at håndtere de svære situationer, som kan opstå i et samtaleforløb?
  •  Kunne du godt tænke dig at bringe dig selv mere i spil, når du arbejder?

jeg har dig

Det er ikke altid så let at arbejde med adfærdsforandringer. Det kan være vanskeligt, ensomt og frustrerende.

Det kan derfor være givende at få et nyt perspektiv på de udfordringer, som du står overfor.

Jeg bidrager med ACT teori og metode. Med forståelse og anerkendelse. Med forslag og kreativ sparring. Med medfølelse og til tider lidt kærlig provokation. Og med masser, masser af medmenneskelighed.

Du er i fokus

I et supervisionsforløb kan du eksempelvis vælge at fokusere på dine sager, på din teknik og metode eller på din måde at håndtere din arbejdssituation. Eller måske vil du fokusere på dét, der sker i dig, når du udfodres.

Du udvikles lige der, hvor du har brug for at udvikles.

Jeg giver ikke bare gode råd og sparring. Jeg udfordrer din måde at arbejde på og måden hvorpå du møder dine kollegaer, dine kunder/klienter og ikke mindst dig selv.

Og jeg lærer dig det, der virker.

Jeg er klar. Er du?

JA, JEG ER! HVORNÅR KAN VI STARTE?

Individuel eller gruppesupervision?

Two hands holding each other

Dig og mig?

Ønsker du 1:1 supervision? Jeg tilbyder individuelle supervisionsforløb via Skype eller telefon. Det er både effektivt og tidsbesparende. Og geografi bliver ikke nogen forhindring. Få et boost og oplev hvordan du udvikles, inspireres, [provokeres] og styrkes af din supervisor/coach/cheerleader.

JA TAK! JEG VIL IGANG
ACT supervision ved Rikke Kjelgaard - Hvad er ACT?

Er I flere, der ønsker supervision?

Jeg tilbyder enkelte supervisionsforløb live - ellers ses vi via Skype. Ved gruppesupervision lærer du både når du er "på" og når du ser dine kollegaer få sparring. Vi arbejder desuden intensivt med at skabe et trygt og rummeligt gruppemiljø. Få et boost og oplev hvordan du udvikles, inspireres, [provokeres] og styrkes af din supervisor/coach/cheerleader.

JA TAK! VI VIL IGANG

What they say

Dr. Richard Bennett

I am a better therapist because of her

I first met Rikke when she delivered a really engaging workshop at an ACT conference in 2014. The combination of her knowledge of behavioural science and her incredible warmth as a person was impressive. I immediately approached her about providing supervision for my clinical psychology and psychotherapy practice. We’ve been meeting for about four years now and I greatly appreciate her ongoing influence upon my work. I am a better therapist because of her.

Dr Richard Bennett Chartered Psychologist, Health and Care Professions Council Accredited Cognitive Behavioural Psychotherapist, Supervisor and Trainer, Peer-Reviewed ACT Trainer, Association of Contextual Behavioural Science
Ulrika Bydairk

Jeg er så glad og taknemmelig for det, Rikke har lært mig.

Jeg lærte først Rikke at kende som den positive, modige og varme psykologkollega hun var på vores fælles arbejdsplads. Hun blev hurtigt også en meget værdsat kollegial lærer, supervisor og senere chef. Jeg har selv deltaget i og arrangeret uddannelser i adfærdsanalyse og ACT og Rikke har været en sand inspirationskilde samt tryg backup i mit arbejde inden for det indlæringsteoretiske felt.

Rikke har nu i en længere periode superviseret mig og mine øvrige kollegaer. Vi er et specialistteam i børn med smerter. Også her har hendes enorme viden, engagement og varme været noget vi har sat pris på.

Rikke har et stort personligt nærvær uanset om hun underviser eller superviserer. Hun formidler teoretisk viden på en finurlig og enkel måde og inviterer sine deltagere til at være nysgerrige og åbne overfor nye oplevelser i sig selv, i klient/behandlerarbejdet såvel som i arbejdsteamet.

Jeg er så glad og taknemmelig for det, Rikke har lært mig.

Ulrika Bydairk Aut. psykolog
Eva Bergqvist

Rikkes supervision har hjulpet mig med at være modig og gøre ting som er svære - men vigtige - i mit arbejde.

Mit første møde med Rikke var da hun underviste mig i adfærdsanalyse og ACT i 2012. Jeg havde allerede en stor interesse for metoden og ville fordybe mine kundskaber i forhold til mit arbejde med børn og unge med langvarig smerte.

Jeg blev utrolig inspireret af Rikkes teoretiske viden, hendes evne til at formidle denne så den kunne bruges i praksis og frem for alt hvordan man kan bruge sig selv i relation til klienten som et terapeutisk værktøj i behandlingen.

Jeg blev herefter fantastisk glad da Rikke sagde ja til at supervisere mig og senere hele mit team. I løbet af de år jeg har haft Rikke som supervisor har jeg lært mig utroligt meget om indlæringspsykologi, adfærdsanalyse og ACT som metode.

Jeg har udviklet mig som behandler, som en del af et team og desuden i måden hvorpå jeg tager hånd om mig selv i mit arbejde for at skabe en arbejdssituation, som jeg trives med.

Jeg har ofte minder, øvelser, sætninger og billeder med fra Rikke og hendes supervision med mig i baghovedet. Det hjælper mig med at være modig og gøre ting som er svære - men vigtige - i mit arbejde.

Stort tak for alt dette Rikke!

Eva Bergquist Aut. psykolog og mindfulnessinstruktør
Ulla Caverius

Jeg vil uden tvivl bede Rikke om hjælp igen og igen.

At arbejde i team er sjovt men også udfordrende. Et velfungerende team tror vi er en forudsætning for at tage hånd om vore patienter, for at medarbejderne skal trives og som base for en sund virksomhedsudvikling.

For os har det været en gave at have Rikke som supervisor. Hun har hjulpet os med at åbne øjnene overfor alternative måder at håndtere og kommunikere med en stor respekt for andre såvel som for sig selv.

Rikkes varme personlighed kombineret med dybe kundskaber og erfaring med ACT, compassion og supervision har været uerstattelig - både for vores team som en gruppe og for mig personligt.

Jeg vil uden tvivl bede Rikke om hjælp igen og igen og udover supervisionen ser jeg desuden meget frem til at deltage i flere af hendes kurser.

Varmt tak!

Ulla Caverius Smertelæge og teamchef
Sara Lööv

Vores supervisionstimer præges ofte af gråd, grin, alvor og kreativitet på en måde som giver både lyst og energi til at kaste sig ud i nye udfordringer.

Jeg har haft Rikke som supervisor i 3 år og har haft mulighed for at deltage i en række ACT kurser og uddannelser som hun har arrangeret.

Jeg sætter særligt pris på Rikkes evne, vilje og engagement i at se, forstå og føle med de mennesker hun møder - patienter såvel som supervisander. Gennem dette har jeg sammen med Rikke været med til at skabe en supervisionsgruppe som er præget af tryghed, ingen prestige og et mod til at udfordre sig selv som jeg aldrig før har været i nærheden af.

Vores supervisionstimer præges ofte af gråd, grin, alvor og kreativitet på en måde som giver både lyst og energi til at kaste sig ud i nye udfordringer.

Kombinationen af Rikkes omfattende teoretiske viden, kliniske erfaring og praktisering af ACT i supervisionsrummet åbner for en bred udvikling i rummet. Rikke holder en imponerende professionel balance mellem en forskningsbaseret måde at forholde sig og en måde at udføre terapi hvor der er plads til at behandleren er både kreativ og bruger sig selv.

Gennem Rikke og ACT har jeg fundet en måde at arbejde på, hvor jeg føler at jeg giver mine klienter den plads jeg ønsker samtidigt som jeg holder den røde tråd i behandlingen.

Sara Lööv Aut. psykolog

jeg er klar. ER DU?

OH YES! BRING IT ON